Σμαραγδένια χείλη [New trend]

emerald

Φέτος το χειμώνα ο μεγάλος οίκος μόδας Dolce&Gabbana, ανατρέπει όσα ξέραμε για το μακιγιάζ προτείνοντας μας κάτι ιδιαίτερα εναλλακτικό και ανατρεπτικό. Με την ειδική έκδοση της σειράς Sicilian Jewels Collection αναδεικνύει τα πιο έντονα χρώματα σε κραγιόν, όπως το πράσινο!

Αρχικά φαίνεται παράδοξα εξωγήινο, παρόλα αυτά αν συνδυαστεί έξυπνα συνθέτει μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Ο Pat McGrath, σύμβουλος του οίκου Dolce&Gabbana, μας δίνει συμβουλές για το πώς να το αξιοποιήσουμε.

Πρωτίστως θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε προϊόντα σε παλ και γήινες αποχρώσεις ούτως ώστε να μην φαινόμαστε τρομακτικοί. Τα μάτια θα τα αναδείξουμε με ένα ελαφρύ smoky eyes σε αποχρώσεις του καφέ και του χρυσού, ενώ στα ζυγωματικά θα τοποθετήσουμε ρουζ σε σκούρα παστέλ απόχρωση. Αν θέλουμε να δώσουμε λάμψη στα χείλη, δεν έχουμε παρά να συνδυάσουμε το σμαραγδένιο κραγιόν με ένα χρυσό lip gloss στο κέντρο του κάτω χείλους.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι απλά μία πρόταση και δεν χρειάζεται να την ακολουθήσουμε αν δεν μας αρέσει ή αν θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να την υποστηρίξουμε.