Οι χειροποίητες κούκλες-μαριονέτες της Ντόμινι Λυμπέρη στο casting για το Rin Tin Tin Girl 2014!

10364562_698708086856190_2110844296_n

Στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης του casting για το επόμενο Rin Tin Tin Girl θα φιλοξενήσουμε τις χειροποίητες κούκλες-μαριονέτες της γνωστής εικαστικού Ντόμινι Λυμπέρη. Με ροκ χαρακτήρα οι κούκλες της Ντόμινι έχουν κατακτήσει το κοινό της Θεσσαλονίκης. Η ροκ διάθεση και το εναλλακτικό στυλ έχουν κλέψει τις εντυπώσεις κι έχουν αφήσει πίσω τα κλασσικά στερεοτυπικά πρότυπα της κούκλας. Αυτή η φρεσκάδα του νέου δεν θα μπορούσε να λείψει από τον διαγωνισμό του Rin Tin Tin Girl 2014, όπου στόχος μας είναι να αναδειχθούν νέα πρόσωπα με προσωπικότητα που παράλληλα υποστηρίζουν το απλό και καθημερινό στυλ.

Τα πρωτότυπα έργα της μπορούμε να τα βρούμε στην έκθεση της Dolls and the city που θα πραγματοποιείται μέχρι και τις 31/5 ταυτόχρονα στο Baracca, Cantina Tropicana, One sweet day, Estrella, Zυθο Ντορε και FENAFRESH στις βιτρινες info Atelier Domini Ζευξιδος 3,γωνια Ικτινου.

Για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά τις δημιουργίες της Ντόμινι Λυμπέρη μπορούν να επικοινωνήσουν με την ίδια ή μέσω social media:

email: domini.liberi@gmail.com

link fb page: Handmade OOAK art dolls marionettes Atelier Domini

By Nikoletta Asikoglou