.

Καραντίνα είναι θα περάσει

    Μόδα , Κόσμημα    0 Comments
Καραντίνα είναι θα περάσει

Αναμφισβήτητα η εποχή που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολη εξαιτίας της πανδημίας του Κορονοϊού. Και όμως παρόλα αυτά, δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω και να απελπιζόμαστε, ούτε να νιώθουμε άγχος και πανικό για το αύριο. Σίγουρα ο εγκλεισμός στο σπίτι δεν βοηθάει τη ψυχολογία μας, όμως υπάρχει τρόπος να κάνουμε πιο ευχάριστη τη διαμονή μας στο σπίτι. Τώρα δίνεται σε όλους μας μια πολύ καλή ευκαιρία: τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσουμε κάποιο δημιουργικό χόμπι που θα μας κάνει να ξεφύγουμε από αυτή τη σκληρή πραγματικότητα που ζούμε και να νιώσουμε όμορφα ακόμα και κλεισμένοι στο σπίτι. Εντάξει τι άλλο θα σας λέγαμε, για εμάς ένα κορυφαίο χόμππι είναι η κατασκευή κοσμημάτων...

Ας φτιάξουμε Χειροποίητα Κοσμήματα

Ανεξάρτητα από το αν έχετε ή όχι κάποια εμπειρία στη κατασκευή των χειροποίητων κοσμημάτων, να είστε σίγουροι ότι η όλη διαδικασία θα σας φανεί παιχνιδάκι. Προμηθευτείτε τα κατάλληλα υλικά για να δημιουργήσετε χειροποίητα βραχιόλια ή χειροποίητα κολιέ. Φτιάξτε κοσμήματα τα οποία θα δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, που σίγουρα σας έχουν λείψει πολύ όλο αυτόν το καιρό. Ότι και αν αποφασίσετε να φτιάξετε, στο τέλος θα νιώσετε πιο ανεβασμένη τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση σας αφού αυτό που θα κρατάτε στα χέρια σας θα είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από εσάς.

Τι Κοσμήματα μπορούμε να φτιάξουμε

Η άνοιξη είναι ήδη εδώ και το υπέροχο καλοκαιράκι είναι πολύ πιο κοντά από ότι φανταζόμαστε. 

Για τις ατέλειωτες βόλτες που πρόκειται να κάνουμε τις ζεστές μέρες αλλά και τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού, προμηθευτείτε κοχύλια, χάντρες ή μαργαριτάρια για να φτιάξετε κάποιο σετ κολιέ – βραχιόλι το οποίο θα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

Αν προτιμάτε κάτι πιο διαχρονικό , αγοράστε κάποια αλυσίδα λαιμού στο χρώμα της επιλογής σας. Αναζητήστε τα σύμβολα που ταιριάζουν στο χαρακτήρα και τη προσωπικότητα σας και φτιάξτε ένα μοναδικό μενταγιόν για το λαιμό σας.

Για εσάς που αγαπάτε να είστε κομψοί ακόμα και στη παραλία, επιλέξτε ανθεκτικά κορδόνια με τα οποία μπορείτε να φτιάξετε ένα βραχιόλι το οποίο θα μπορεί να φορεθεί στο χέρι ή στο πόδι. Σε αυτό μπορείτε να προσθέσετε κάποιο διακριτικό ματάκι, μικρές χάντρες σε διάφορα χρώματα, τα σύμβολα που θέλετε ακόμα και κοχύλια. 

Δημιουργήστε τα δικά σας μοναδικά σκουλαρίκια. Αγοράστε κρίκους στο μέγεθος της επιλογής σας και προσθέστε κρεμαστά μεταλλικά στοιχεία. Αν θέλετε μπορείτε να προμηθευτείτε τα λεγόμενα σκουλαρίκια ``καρφάκια`` και με τα κατάλληλα εργαλεία να προσθέσετε τα στοιχεία που αγαπάτε.

Ότι και αν αποφασίσετε να φτιάξετε να θυμάστε ότι το σύνθημα είναι ένα: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.  Η ομάδα του Rin Tin Tin συμπληρώνει `` Μένουμε Σπίτι περνώντας το χρόνο μας δημιουργικά``. Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και αναζητήστε στη μεγάλη γκάμα των DIY προϊόντων μας , αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στη δικό σας στυλ και στη δική σας προσωπικότητα. Σκεφτείτε τι χειροποίητα κοσμήματα θέλετε να δημιουργήσετε και ξεκινήστε τη κατασκευή τους. Σύντομα θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Το αύριο σίγουρα θα είναι καλύτερο, για αυτό προετοιμαστείτε για τις νέες σας εμφανίσεις.

Newsletter Subscribe

Subscribe now and receive weekly newsletter from us!