.

Ανοιξιάτικα Trends & Κοσμήματα

    Κόσμημα    0 Comments
Ανοιξιάτικα Trends & Κοσμήματα

Η άνοιξη επιτέλους είναι εδώ. Ο ήλιος αρχίζει και κάνει πιο συχνά την εμφάνιση του γεγονός που βελτιώνει και τη διάθεση μας. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ της χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας μας, αντικαθίστανται από ανοιξιάτικα κομμάτια δίνοντας μας μια αίσθηση αλλαγής και αισιοδοξίας.

Η επιθυμία μας να πετάξουμε καθετί παλιό από πάνω μας και το γεγονός ότι θέλουμε να νιώσουμε έναν αέρα ανανέωσης, μας κάνει όλο και περισσότερο να παρακολουθούμε τις τάσεις της μόδας που επικρατούν αυτή την εποχή στα ρούχα και στα αξεσουάρ. Ακόμα και αν έχουμε το δικό μας στυλ και δεν ακολουθούμε πιστά τη μόδα, όλοι θέλουμε να εξελισσόμαστε και για αυτό το λόγο σίγουρα σε κάποιο βαθμό ενημερωνόμαστε για το τι πρόκειται να φορεθεί τη σεζόν που έρχεται.

Ποιες θα είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν αυτή την Άνοιξη στα Κοσμήματα

Το κύριο γνώρισμα της ανοιξιάτικης εποχής δεν είναι άλλο από τα λουλούδια. Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι αυτή την εποχή συναντάμε πολύ συχνά σε ανοιξιάτικα ρούχα και αξεσουάρ τα λουλούδια , το λεγόμενο φλοράλ. Φυσικά , τα λουλούδια δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από τα κοσμήματα. Η τάση της ανοιξιάτικης μόδας στα βραχιόλια, στα κολιέ αλλά και στα σκουλαρίκια είναι το φλοράλ.

Αυτή τη σεζόν σε πολύ μεγάλο βαθμό θα φορεθούν κοσμήματα με αλυσίδες. Μπορείτε να επιλέξετε αλυσίδες για το λαιμό ή αλυσίδες που μπορούν να φορεθούν ως βραχιόλια, σε διάφορα πάχη και μήκη. Η φετινή ανοιξιάτικη μόδα μας προτείνει να φορέσουμε στο λαιμό μακριές αλυσίδες οι οποίες θα είναι διακοσμημένες με πολύτιμους λίθους, με πέρλες ή με χάντρες. 

Για εσάς που αγαπάτε το ρομαντικό στοιχείο , φέτος την άνοιξη θα επικρατήσουν κολιέ και βραχιόλια τα οποία θα είναι σε ρομαντικό ύφος , διακοσμημένα με διακριτικές πέρλες. 

Αν πάλι βιάζεστε να υποδεχτείτε το καλοκαίρι, η φετινή μόδα στα κοσμήματα σας το φέρνει νωρίτερα.  Πιο συγκεκριμένα σας δίνει τη δυνατότητα να φορέσετε κοσμήματα με κοχύλια από την άνοιξη κιόλας. Βασικό στοιχείο όλων των ανοιξιάτικων κοσμημάτων θα είναι τα μεγάλα σε μέγεθος κοχύλια.

Σίγουρα θα δούμε να φοριούνται πολύ τα σχήματα. Ναι σωστά διαβάσατε. Τα κοσμήματα που θα έχουν σχήμα κάποιου γεωμετρικού σχήματος όπως είναι οι μπάλες φέτος θα έχουν τη τιμητική τους.

Οι κρίκοι και για αυτή την εποχή αποτελούν ένα από τα πιο hot κομμάτια της μόδας στα αξεσουάρ. Αυτή την άνοιξη θα φορεθούν πολύ οι κλασικοί κρίκοι. Χοντροί ή λεπτοί, σκέτοι ή με κρεμαστά διακοσμητικά στοιχεία θα δώσουν στην εμφάνιση μας ένα μοντέρνο και κομψό στυλ.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Rin Tin Tin και ανακαλύψτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα χεροποίητα κοσμήματα. Ανάμεσα στη μεγάλη γκάμα των χειροποίητων κοσμημάτων που διαθέτουμε μπορείτε επίσης να επιλέξετε υλικά για να φτιάξετε μόνοι σας πρωτότυπα και μοναδικά κοσμήματα σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής. Εμπνευστείτε από τις ανοιξιάτικες τάσεις της μόδας και επιλέξτε κοσμήματα τα οποία θα δώσουν μια ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνιση σας. 

Newsletter Subscribe

Subscribe now and receive weekly newsletter from us!