.

Φθινόπωρο, Νοσταλγική διάθεση & Κόσμημα

    Μόδα , Κόσμημα    0 Comments
Φθινόπωρο, Νοσταλγική διάθεση & Κόσμημα

Το καλοκαίρι έφυγε και το φθινόπωρο έχει κάνει για τα καλά την εμφάνιση του.  Οι περισσότεροι έχουμε επιστρέψει στη καθημερινή μας ρουτίνα αλλά σίγουρα με περισσότερη ενέργεια και αισιοδοξία. Ο καυτός ήλιος, οι υψηλές θερμοκρασίες, οι καλοκαιρινές αποδράσεις και η ξεκούραση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών, όχι μόνο μας εφοδίασαν με την απαραίτητη ενέργεια αλλά τόνωσαν και τη ψυχολογία μας. 

Όσο έτοιμοι όμως και αν νιώθουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο βαρύ πρόγραμμα του χειμώνα, ανεξάρτητα από την ενέργεια και την αισιοδοξία που αισθανόμαστε , το φθινόπωρο πολλούς από εμάς , μας έχει κάνει πιο νοσταλγικούς, ενώ ίσως σε κάποιους να προκαλεί και μία πιο μελαγχολική διάθεση.

Οι σκέψεις μας γυρνάνε στις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές των καλοκαιρινών μας διακοπών. Η επιστροφή στις  καθημερινές μας υποχρεώσεις έχει επηρεάσει τη διάθεση μας, η οποία σίγουρα δεν είναι και τόσο ανεβασμένη όσο ήταν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού έχει αντικατασταθεί από ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα ενώ πλέον περνάμε περισσότερες ώρες κλεισμένοι στο σπίτι μας αναπολώντας το ζεστό ήλιο και τα παιχνίδια στη θάλασσα, τις όμορφες απογευματινές βόλτες  και τα δροσιστικά κοκτέιλ που απολαμβάναμε τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια.

Σιγά σιγά αντικαθιστούμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ μας με πιο φθινοπωρινά κομμάτια

Τα κοσμήματα που θα σας συντροφεύσουν φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα

Τα γεμάτα χρώματα ρούχα και αξεσουάρ μας θυμίζουν την ανέμελη καλοκαιρινή διάθεση, τα κοσμήματα με τα κοχύλια μας φέρνουν στο μυαλό τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που κάναμε στη παραλία, τα boho κοσμήματα και αξεσουάρ φέρνουν στο μυαλό μας παιχνιδιάρικες και ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από το καυτό ήλιο , οι χάντρες και τα κοσμήματα σε διάφορα σχήματα μας κάνουν και αναπολούμε τα βράδια που περνούσαμε με καλή παρέα πίνοντας δροσιστικά κοκτέιλ.

Η στιγμή που αποθηκεύουμε όλα τα καλοκαιρινά μας ρούχα και αξεσουάρ είναι μια στιγμή που μας γεμίζει ανάμεικτα συναισθήματα. Νοσταλγία για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε, λύπη για το πόσο γρήγορα πέρασαν, χαρά την ώρα που θυμόμαστε τα διάφορα αστεία περιστατικά, γέλιο για τα αμέτρητα διασκεδαστικά παιχνίδια, αισιοδοξία για την εποχή που έρχεται και πολλά άλλα.

Τα κοσμήματα του Rin Tin Tin σας συντρόφευσαν στις καλοκαιρινές σας διακοπές και τώρα σας περιμένουν τα νέα κομμάτια για να καλωσορίσουμε μαζί το φθινόπωρο και το χειμώνα. Αλλάζουμε μαζί εποχή προσθέτοντας μικρές πινελιές στο στυλ και στην εμφάνισή μας. Επισκεφθείτε το φυσικό ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και βρείτε όλα τα νέα κομμάτια που θα επικρατήσουν στα αξεσουάρ φέτος το φθινόπωρο και το χειμώνα. Το Rin Tin Tin είναι εδώ για εσάς. Μη ξεχνάτε: Κάθε εποχή έχει τη δική της ομορφιά και εμείς μπορούμε να την ομορφύνουμε ακόμα περισσότερο.

Newsletter Subscribe

Subscribe now and receive weekly newsletter from us!